پنجاه وچهارمين عمل پیوند قلب

در اولين ماه از شروع فصل زمستان پنجاه وچهارمين عمل پیوند قلب  درتاريخ1397/10/13 در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

رییس تیم پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این عمل بر روی آقاي( م.م)  21  ساله  ساکن درگزمبتلا به نارسایی قلبی پیشرفته با موفقیت انجام شدو قلب اهدایی این بیمار از آقايي 24ساله  که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضا منتصریه دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) شماره دو  به این بیمار پیوند شد.

دکتر محمد عباسي، حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت های ویژه دوران نقاهت را طی می کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: خوشبختانه تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مشارکت همکاران جوان دانشمند، متعهد، علاقمند و دلسوز بیمار تشکیل شده  که هر چه از شروع فعالیت تیم می گذرد هماهنگی آن بارزتر و نتایج آن نیز بسیار مطلوب ترگشته است.

دکتر رضا باقری جراح توراکس وپیوند ریه،دکتر محمد عباسی جراح قلب.وپیوند قلب،دکتر ناهید زیرک متخصص بیهوشی،دکتر علیرضا صداقت فوق تخصص مراقبت های ویژه icu،دکتر فروه وکیلیان فوق تخصص قلب و  نارسایی قلب  ودکتر سید حمید رضا حسینی خواه جراح قلب و دکتر امیر هوشنگ.محمد پور فارماکولوژیست  از اعضای تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.

همچنين از همکاری صمیمانه و دلسوزانه تیم پرستاری پیوند قلب و ریه، اتاق عمل، ای سی یو قلب باز و بخش جراحی قلب باز قدردانی نمود.