مطالب آموزشي new

{mp4}htmlCopy{/mp4}

اخبار پيوند8

انجام هشتمين عمل موفقیت آمیز پیوند قلب در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد

عمل پیوند قلب بر روی یک بیمار مبتلا به نارسایی حاد قلبی در مرکز پیوند قلب بیمارستان امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

به گزارش وب دا ،هشتمین عمل پیوند قلب  در تاريخ 94/5/19روی خانمي 37 ساله  ساكن مشهد  مبتلا نارسایی قلب  که پس از بررسی های لازم، کاندید پیوند قلب شده بود، با موفقیت انجام شد.
قلب پیوندی این بیمار، از آقای 19ساله بنام جواد تحقيقي که به علت برق گرفتگي مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضاء منتصریه دریافت و دربیمارستان امام رضا (ع) به بیمار پیوند زده شد.

پزشکان تیم پیوند حال عمومی بیمار را مطلوب اعلام کردند و گفتند: در حال حاضر بیمار در بخش مراقبتهای ویژه این مرکز دوران نقاهت را طی می کند و دستگاههای کمک تنفسی نیز از وی جداسازی شده است.
روند پیوند قلب زمانی آغاز می شود که بیمار با نارسایی قلبی پیشرفته به مرکز پیوند قلب مراجعه می کند و توسط متخصص قلب ارزیابی می شود واگر واجد شرایط بود در لیست انتظار پیوند قرار می گیرد.

اوقات شرعی